Veritas, la cadena líder de supermercats d'alimentació ecològica, obre nova botiga a Puigcerdà, la primera d'un any en què preveu obrir fins a 12 nous establiments amb l'objectiu de seguir promovent un model alimentari positiu per a la societat, l'entorn i la salut.

Les noves botigues se sumen als 55 establiments que l'empresa te distribuïts entre Catalunya, País Basc, Navarra, Illes Balears, Madrid i Andorra. La de Puigcerdà compta amb una superfície de venda de més de 200 metres quadrats i donarà feina a 6 persones. Està ubicada a la rambla de Josep M. Martí, 4.

Segons Silvio Elias, director general de Veritas, «fa més de 15 anys que liderem un model alimentari transformador, no n'hi ha prou d'oferir als nostres clients productes ecològics. La nostra vocació és incidir en tots els valors que acompanyen aquest producte; un model compromès amb la societat i el medi ambient».

Bones empreses per al món

Veritas ha revolucionat la manera de concebre l'alimentació, amb la voluntat de promoure un canvi en el model de consum que generi una activitat positiva per l'entorn. En aquest sentit, des de fa més de 15 anys promou una agricultura ecològica responsable i socialment justa pensant a beneficiar tots els agents implicats. Segons Elias, «treballem, juntament amb l'agricultor, les varietats i quantitats a plantar. D'aquesta manera, assumim una relació i compromís a llarg termini».