La segona setmana de maig, va tenir lloc la Setmana Internacional a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials. La Facultat va acollir a la un grup de vint estudiants i dos professors holandesos procedents de la HAN University of Applied Sciences (Arnhem, Països Baixos).

Estudiants de la UdG van organitzar un acte perquè coneguessin la Universitat de Girona, la ciutat de Girona i la cultura catalana.

Durant la visita a la Facultat, també varen assistir a diferents classes conjuntament amb estudiants d´Erasmus. A més varen visitar les empreses Ribas Àlvarez Assessors i Consultors de Girona i Trias Biscuits de Santa Coloma de Farners.

L´empresa Ribas Àlvarez els va mostrar les seves instal·lacions i els va explicar les activitats que realitzen. També va fer una presentació sobre la situació econòmica del país comparant-la amb l´holandesa i es va concloure la sessió responent a les preguntes dels visitants.

A Trias Biscuits varen poder observar com elaboren els seus productes i varen visitar el museu. Així mateix, amb un audiovisual, van conèixer la seva història i les peculiaritats de l´empresa. Finalment varen respondre els dubtes plantejats pels assistents.

Per últim, el grup d'estudiants i professors holandesos van gaudir d´una visita turística a Cadaqués i a Barcelona.