CaixaBank ha estat triada com a millor entitat de banca privada d'Europa per la seva aplicació de la tecnologia -Best Private Bank for use of technology (Europe)- pel mitjà especialitzat Professional Wealth Management (PWM), del Grup Financial Times. PWM és una publicació britànica del Grup Financial Times amb seu a Londres, fundada el 2001.

Segons va informar l'entitat, el premi és el resultat de la valoració d'analistes, investigadors i periodistes d'aquest mitjà especialitzat.

L'entitat financera explica en la seva activitat de banca privada, orientada a persones amb més de 500.000 euros de patrimoni, amb 58.491 clients, 560 gestors i 63.203 milions d'euros en actius sota gestió.

Assessorament i planificació

L'aplicació de la tecnologia en el segment de banca privada de CaixaBank ha contribuït a reforçar la comunicació entre gestors i clients a través de serveis innovadors com 'el Mur' i una solució integral de mobilitat que permet als gestors desplaçar-se a qualsevol lloc amb la capacitat d'assessorament i total funcionalitat digital a través de la seva Smart PC, ha destacat l'entitat.

Aquestes innovacions s'uneixen al model de planificació financera Time, que combina l'assessorament personalitzat amb la digitalització.

El director executiu de CaixaBank Banca Privada i Banca Premier, Víctor Allende, va assenyalar que ofereixen als seus clients un assessorament personalitzat i multicanal dissenyat gràcies a la implementació de la tecnologia: «Amb el nostre servei, el client decideix com i on rebre qualsevol tipus d'assessorament financer», afirma el directiu.