L'Associació d'Empresaris Surers de Catalunya, AECORK, va celebrar la XXVII edició dels Premis Gla d'Or, al Mas Marroch reunint algunes de les personalitats més importants de l'entorn surer,

vitivinícola, gastronòmic i empresarial català. Enguany, s'ha fet una edició especial, dedicada als mil·lennistes. És per això que enguany tots els premiats van néixer entre 1980 i 2000.

Els premiats de la 27a edició dels Premis Gla d'Or van ser: Els Amics de les Arts, el grup de música català que, a més, fan 'La taula petita', un cava natural amb el celler Alta Alella; Guillermo Cruz. Sommelier del restaurant Mugaritz, novè millor restaurant del món i qui va ser millor sommelier d'Espanya el 2014 i és un dels 20 millors sommeliers del món; i Zoltan Nagy. Escriptor de vins, col·laborador en diversos mitjans i autor del llibre Reinas de Copas, sobre les 50 dones més importants del món del vi a Espanya. La cloenda de l'acte va anat a càrrec de David Mascort, secretari general d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.