CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a particulars de les comarques de Girona per valor de 193 milions d'euros durant el primer semestre del 2018. Els 193 milions d'inversió creditícia representen un increment del 8% respecte el mateix període de 2017.

L'increment més destacat en el finançament del client particular s'ha produït en els préstecs al consum. De gener a juny d'aquest 2018 s'han formalitzat noves operacions per valor de 91 milions d'euros a la demarcació de Girona, xifra un 10% superior a les operacions tancades al mateix període del 2017.

Destaca també l'evolució del crèdit total de préstecs hipotecaris, que de gener a juny del 2018 han crescut 6,4 milions d'euros a Girona (s'han formalitzat noves operacions per valor de 102 milions d'euros), el que representa un augment del 6% respecte al primer trimestre del 2017.

Mantenir la inèrcia

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat que «les xifres confirmen que l'economia continua creixent». Masana es mostra esperançat en que «es mantingui aquesta inèrcia positiva en la recuperació del crèdit que permeti seguir impulsant el creixement del consum i la inversió a les comarques gironines».

CaixaBank, entitat líder a l'Estat amb una quota de penetració de particulars del 26,7%, disposa a la província de Girona de prop de 500.000 clients particulars, als quals dóna servei des d'una xarxa de 142 oficines a més dels canals online i de banca mòbil. El servei de CaixaBank a Girona es completa amb un centre de Banca Privada i tres centres d'empreses.

CaixaBank disposa a les comarques de Girona de 14 oficines Store ubicades a Girona, Figueres, Blanes, Banyoles, Olot, Puigcerdà, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, la Bisbal d'Empordà, l'Escala i Salt.