13 de setembre de 2018
13.09.2018

La policia escorcolla de nou la clínica iDental de Girona a la recerca de documentació

La Policia Nacional han entrat novament aa la seu del carrer Emili Grahit per confiscar equips informàtics, recopilar proves per tornar-les als pacients afectats i elaborar un inventari

13.09.2018 | 10:50
La policia escorcolla de nou la clínica iDental de Girona a la recerca de documentació

La Policia Nacional registra de nou la clínica iDental de Girona per confiscar equips informàtics, recopilar proves per tornar-les als pacients afectats i elaborar un inventari d'actius.

L'operació Apolonia, posada en marxa per ordre del jutjat d'instrucció número 5 de Madrid, afecta 23 clíniques que la franquícia té arreu d'Espanya.

Els registres que es practicaran durant la jornada són continuació que els efectuats el 3 d'agost, quan van ser inspeccions a 19 clíniques. El tancament de totes les seus d'iDental ha afectat milers de pacients a 24 ciutats espanyoles, tantes com seus tenia l'empresa, fins al punt que el jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata va decidir assumir la investigació pel presumpte frau.

La franquícia d'iDental a Girona va tancar les portes sense avisar els seus pacients el passat 7 de juny, alguns dels quals feia setmanes i mesos que denunciaven problemes. El tancament d'iDental a Girona se suma al de moltes altres ciutats. Al maig, van tancar centres a Barcelona i Tarragona, i al juny la cadena ha clausurat, entre d'altres els de Saragossa, Màlaga, Madrid, Granada, Las Palmas, Santander o Sevilla. Associacions de consumidors han posat en marxa plataformes d'afectats per canalitzar les reclamacions dels milers de clients.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook