EL conseller director general de Nissan Iberia va lliurar ahir al vespre al gerent d'Olot Motor, Jordi Teixidó, el trofeu que acredita el concessionari olotí com a guanyador del premi Global Awards 2018. Es tracta de la novena vegada que Olot Motor obté el Global Awards , la qual cosa el converteix en el concessionari més guardonat del món.

El Nissan Global Awards cada any distingeix l'èlit de la xarxa Nissan a escala global i només 169 concessions de les que Nissan té a tot el món han aconseguit el guardó.

Olot Motor ha aconseguit el premi pels fets de tenir la quota de mercat més alta, un 13%, i per la satisfacció dels clients. El 2017 van vendre més de 300 vehicles en l'àmbit de la Garrotxa i el Ripollès.

Aconseguir el guardó és molt difícil ja que no solament exigeix superar el percentatge de la mitjana nacional de vendes en tots els canals, sinó que també exigeix els millors indicadors de satisfacció dels clients en el procés de vendes aixi com el servei postvenda.

En l'acte de lliurament del premi, Marco Toro va declarar que «avui és un dia molt important per a Olot Motor, ja que el premi el posa entre l'elit mundial dels concessionaris».

Toro va reclamar més compromís de l'Administració en la renovació del parc de vehicles. La mitjana d'antiguitat dels cotxes a la demarcació de Girona és de 12 anys i va exposar que els vehicles nous són més sostenibles i segurs.