24 de setembre de 2018
24.09.2018
Diari de Girona

Antoni Abad no es presentarà a les eleccions de Foment del Treball

24.09.2018 | 00:49
Antoni Abad, president de la Cecot

El president de la patronal Cecot, Antoni Abad, ha fet una passa enrere i ha anunciat que no formalitzarà la seva candidatura a les eleccions presidencials de Foment del Treball que se celebren el 5 de novembre. Abad va exposar les seves intencions en la reunió ordinària del Comitè Executiu de la patronal Cecot dimecres passat i els seus membres van avalar la seva decisió.

D'aquesta forma, la patronal egarenca posa un punt i a part en la polèmica que va sorgir a principis de 2018 i que va culminar el passat mes de febrer quan la junta de Foment del Treball va expulsar temporalment Cecot «per haver-se excedit i haver transgredit el seu àmbit territorial». Antoni Abad va prendre la decisió amb la voluntat que després de les eleccions que se celebraran el mes de novembre s'enceti una nova etapa en les relacions entre ambdues entitats. «La Cecot estarà amatent al nou lideratge, als equips i als programes que s'impulsin per una defensa de les empreses de manera efectiva i per ajudar-les a millorar la seva competitivitat», van expressar fonts de la patronal.

Abad va reiterar el compromís amb els socis de Cecot i va afirmar que seguirà «impulsant accions que repercuteixin en la competitivitat de les empreses i en el progrés de les persones».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook