El touroperador Jet2Holidays i l'agència receptora World2Meet volen augmentar un 10% el nombre de visitants britànics a la Costa Brava durant el 2019. Les companyies preveuen fer-ho a través de paquets turístics tancats en el 22 vols setmanals que Jet2 ofereix des de l'aeroport de Girona procedents de Belfast, Birmingham, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, Londres, Manchester i Newcastle. Segons han explicat, durant el 2018 uns 40.000 turistes han viatjat amb paquets de vacances oferts per Jet2Holidays. La intenció és, a llarg termini, doblar la xifra però de cares a l'any que ve esperen arribar als 45.000. De fet, el touroperador oferirà el 2019-2020 més de 91.200 places a la Costa Brava.

Com a novetat, a més, implantaran el 'in resort check-in' que permetrà als visitants deixar la maleta a l'hotel i recollir-la a l'aeroport de destí.

Jet2Holidays i World2Mett han donat a conèixer les previsions per al 2019 en el marc d'un congrés que s'ha celebrat a Lloret de Mar (Selva) aquest dilluns.

"Vam arribar a la Costa brava el 2016 i des de llavors no hem deixat de créixer. Hem invertit i apostat per aquest destí d´una manera responsable i som un grup financer estable", afirma Steven Heapy, CEO de Jet2Holidays. "Volem més partners i més places hoteleres per seguir creixent a la Costa Brava, les possibilitats són enormes si treballem junts", ha dit.

De fet, el touroperador preveu oferir el 2019-2020 més de 91.200 places a la Costa Brava. Un destí que consideren "alguna cosa més que sol i platja".

En aquesta mateixa línia, Heapy ha explicat que Jet2Holidays augmentarà el nombre de places des del Regne Unit amb destí les Illes Balears (en un 10%), les Illes Canàries (un 15% més) i a la península (un 6%).

Jet2 ha transportat aquesta temporada 6,4 milions de passatgers. D'aquests, 3,2 milions són clients amb paquets turístics de Jet2Holidays.

A més i com a novetat, durant el 2018 implementaran l'anomenat 'in resort check-in', un sistema que permet que els turistes puguin deixar la maleta a l'hotel i recollir-la al seu aeroport de destí.