Et presentem una selecció de pisos per a solucionar el teu problema d’espai. Habitatges amb habitacions suficients per a tota la família, per a aquest despatx que necessites, la teva sala de lectura … No et quedis sense. Vols veure’ls, clica aquí!!

Pis a Tossa de Mar per 220.000 €

Bonic apartament al centre de Tossa de Mar. Situat en una zona molt tranquil·la, amb facilitat per aparcar i a pocs minuts de la platja. Té un total d’aproximadament 80 m2, una sala d’estar, una cuina totalment equipada amb accés a una bugaderia (amb vistes a la piscina), 2 llits individuals, 1 individual, 2 banys complets i una terrassa d’uns 12 m2. L’apartament està moblat, té conductes d’aire (fred i calent), piscina i un traster al mateix edifici. (Més info i fotografies)

Pis a Lloret de Mar per 182.000 €

Pis a Lloret de Mar per 182.000 €

Pis al Rieral de 3 habitacions, 2 banys, cuina, saló menjador i terrassa. Calefacció de gas natural. Possibilitat de comprar una plaça d’aparcament al mateix edifici. Zona comunitària amb jardí i piscina. (Més info i fotografies)

Pis a Migdia Casernes (Girona) per 149.000 €

Pis excel·lent per a inversió a dos minuts de l’estació d’AVE, de 66m2 const. i completament reformat. Disposa de 3 habitacions (2 dobles), 1 bany complet, cuina i sala menjador amb sol de migdia i tarda. Inclou mobles i electrodomèstics. Ascensor. (Més info i fotografies)

Pis a Figueres per 69.827 €

Pis de 104 m2, 4 dormitoris, 1 bany, aire condicionat fred / calor, exterior. (Més info i fotografies)

Pis a Vilobí d’Onyar per 136.075 €

Pis a Vilobí d’Onyar per 136.075 €

Excel·lent pis a estrenar en edifici molt ben situat al centre de Vilobi d’Onyar. L’habitatge consta de 3 habitacions, 2 banys, cuina equipada i ampli jardí. Disposa de calefacció de gas natural, quadre elèctric seccionat i acabats de primera qualitat. (Més info i fotografies)