n La sisena edició del Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica (EAAE) 2018 es va celebrar el dijous passat a l'Institut Montjuïc de Barcelona, centre guanyador en l'anterior edició. El primer premi ha estat per l'Escola La Sardana de Badia del Vallès amb el projecte «Estima't l'hort», el segon ha estat destinat a l'Institut Vall de Llémena de Sant Gregori, Girona, amb el projecte ECO-Recerca, i el tercer premi s'ha concedit a l'Institut Cap Norfeu de Roses, amb el projecte Hortalitza't Norfeu.

L'objectiu del certamen és reconèixer i donar suport a l'esforç que realitzen els centres educatius catalans que duen a terme projectes relacionats amb l'agricultura i l'alimentació ecològiques. Des de la primera edició, 242 centres educatius catalans s'han presentat als premis que la Generalitat de Catalunya i l'Associació Vida Sana van crear l'any 2013 per donar valor a la sostenibilitat i a l'ecologia aplicades en el món agrari i l'alimentació.