n L'empresa gironina de joguines educatives Eurekakids acaba de llançar la primera edició del concurs de talents Little Big Talents, que té com a objectiu descobrir els talents amagats entre les nenes i nens. L'empresa considera que cada vegada és més important potenciar els talents i habilitats des d'edats més primerenques, fet pel qual troba que el suport a nenes i nens per part dels adults és fonamental perquè puguin desenvolupar-se lliurement i còmoda en el seu entorn familiar. Aquesta ha estat la inspiració per crear Little Big Talents, un concurs que vol premiar l'esforç diari i la constància dels menuts per aconseguir els seus somnis.

Si els més petits de la casa tenen algun talent o habilitat especial, els pares poden presentar les seves candidatures al talent júnior fins al 19 de novembre a través de les xarxes socials d'Eurekakids: Instagram, Facebook i Youtube. Hi poden participar nens i nenes de fins a 12 anys, i entre tots els participants s'escolliran 4 finalistes que rebran importants premis: medalla d'or, premi de 2.500 euros; medalla de plata, 1.500 euros; bronze, 750 euros; i medalla baby talent, premi de 250 euros. L'objectiu és que aquests premis obrin noves portes als finalistes, ajudant-los i motivant-los a continuar potenciant el seu petit gran talent. Tots els talents que participin en el concurs passaran un filtre de preselecció i, en cas de ser finalment seleccionats, rebran difusió a les xarxes socials d'Eurekakids, fent els usuaris partícips del concurs i de la decisió final.

Fundada a Girona l'any 2002, Eurekakids és una de les més grans i importants empreses de joguines educatives d'Europa, i és àmpliament reconeguda pels pares interessats en l'educació i el desenvolupament dels seus nens.

Dos-cents punts de venda

Amb una xarxa de botigues que s'acosta als 200 punts de venda, l'ensenya va tancar el passat exercici amb unes vendes de 40 milions d'euros. Actualment, es poden comprar les joguines d'Eurekakids a 23 països. La firma gironina també disposa de botiga en línia, des de la qual exporta i ven els seus productes a tot el món.

Entre les seves més de 7.000 referències, hi ha joguines orientades a despertar la intel·ligència dels nens, dirigides a menors de totes les edats amb el compromís de formar futures generacions amb els jocs de sempre, els que potencien la seva imaginació i fomenten valors com l'amistat.