Amb més de 35 anys d´experiència, Tourmundial amplia la seva presència en el mercat de les agències de viatges espanyoles i deixar de ser el majorista exclusiu de Viatges El Corte Inglés.

Des d´aquest dilluns 5 de novembre, els agents de viatges podran reservar els programes de Tourmundial, que actualment compta amb l´oferta més àmplia de viatges del mercat, amb programes que inclouen des de petites escapades fins a itineraris de major durada en cinc continents i que ofereixen experiències inoblidables.

Un equip de més de 200 professionals, amb una àmplia experiència i especialització per destins, seran els encarregats d´oferir als agents la millor atenció i un assessorament molt personalitzat.

Així mateix, Tourmundial presenta TEAM, una nova eina que facilita i simplifica el procés de reserva i que permet modificar els paràmetres de cada viatge de forma ràpida, pressupostar-lo i reservar-lo en només tres passes. Tot plegat, amb l´objectiu fonamental d´ajudar l´agent a crear el viatge perfecte per a cada client.

Des de la Direcció General de Tourmundial afirmen: "el fet que el nostre touroperador s´hagi obert al mercat de les agències de viatges del país, després de donar servei exclusiu a Viatges El Corte Inglés durant més de 35 anys, és una gran passa que donem amb molta il·lusió i entusiasme. A partir d´ara, els nostres programes poden ser reservats pel client a la seva agència de viatges habitual i amb el mateix preu per a tot el mercat. El nostre desig: oferir el millor servei i liderar la touroperació al nostre país".