CaixaBank ha inaugurat una sucursal a París, la primera a França i la quarta a Europa, una oficina des d'on oferirà serveis de comerç exterior, banca d'empreses i banca corporativa a empreses espanyoles amb interessos i activitats a França, així com a multinacionals i empreses franceses que operen a Espanya. En una trobada amb diversos empresaris, el president de CaixaBank, Jordi Gual, va destacar que la conversió d'aquesta oficina de representació en una sucursal confirma «l'impuls d'internacionalització del banc, que ha accelerat la seva expansió en els últims anys», va informar l'entitat.

«Treballem per reforçar el nostre lideratge en la banca internacional amb presència als cinc continents, i complim el nostre compromís amb els clients, els acompanyem amb el que necessitin», va afegir.

L'ambaixador d'Espanya a França, Fernando Carderera, va ressaltar la importància de les relacions bilaterals entre els dos països i el paper de la nova sucursal de CaixaBank a París, que oferirà diversos serveis per millorar les relacions econòmiques.