L'empresa gironina Eurofirms, primera societat de l'Estat de Recursos Humans, ha arribat a les 102 delegacions, 88 d'elles situades a Espanya i 14 a Portugal, quelcom que li ha permès situar-se com una de les 1.000 empreses amb més creixement d'Europa i l'única en Recursos Humans, segons The Financial Times.

El servei principal d'Eurofirms és la captació, selecció, formació i posada a disposició de treballadors a empreses de tots els sectors, amb una mitjana de 17.000 persones contractades al dia. La cartera de serveis de la companyia es complementa amb la selecció de personal de perfils executius i càrrecs intermedis, projectes de recursos humans a mida a casa del client, la formació, l'externalització i la integració laboral de persones amb discapacitat, aquesta última realitzada a través de la Fundació Eurofirms.

Amb 27 anys de trajectòria i uns modestos orígens, Eurofirms s'ha convertit en la primera empresa de treball temporal de capital espanyol i la quarta del rànquing estatal. Durant la seva trajectòria, la companyia ha aconseguit créixer principalment de forma orgànica amb l'obertura d'oficines a diferents zones i en menor mesura, a través d'adquisicions. Tot això sota una estratègia empresarial basada sempre en la gestió per valors, la innovació i la qualitat del servei.

Avui dia, Eurofirms compta amb un equip de més de 630 empleats, 102 delegacions (88 a Espanya i 14 a Portugal) i la seva facturació va ser de 351,5 milions d'euros l'any 2017. Durant aquests mesos de 2018, l'empresa ha augmentat la seva facturació un 8% respecte al mateix període de l'any passat.

Les delegacions d'Eurofirms a Espanya estan situades a Catalunya, Andalusia, Castella la Manxa, la Rioja, Aragó, el País Valencià, Madrid, Astúries, Galícia, Múrcia, Cantàbria, Illes Balears, Navarra, Extremadura, Castella i Lleó, les Illes Canàries i el País Basc. A Portugal l'empresa compta amb oficines ubicades als municipis d'Alverca, Aveiro, Braga, Leiria, Mem Martins, Mealhada, Pinhal Novo, Porto, Quarteira, São João da Madeira, Vila Franca de Xira i Valença do Minho.

El projecte d'Eurofirms aposta per continuar sent una empresa de referència en el sector dels Recursos Humans, amb una àmplia cobertura geogràfica i una alta qualitat de servei per als seus clients. Eurofirms té un volum de facturació de 351,5 milions d'euros el 2017 (un 19,3% més que l'any anterior). El model de gestió per valors és una de les raons per les quals la companyia s'ha convertit en un referent de qualitat en el sector dels Recursos Humans.