19 de novembre de 2018
19.11.2018
Diari de Girona

Els «caçadors d'Ofertes» ja tenen més de 20.000 sol·licituds de productes

Cinc minuts per estalviar-se bastants diners gràcies als descomptes dels millors productes que trobarem per a vostè

19.11.2018 | 11:18
Els «caçadors d'Ofertes» ja tenen més de 20.000 sol·licituds de productes

Comença la setmana gran i la recta final dels Caçadors d'Ofertes, que en menys d'una setmana sumen ja més de 20.000 sol·licituds de productes pel Black Friday.

Encara queden un parell de dies perquè vostè pugui afegir les seves sol·licituds de productes a través de l'enquesta que trobarà en aquest article. Cinc minuts per estalviar-se bastants diners gràcies als descomptes dels millors productes que trobarem per a vostè.

Ofertes que en la gran majoria de les peticions seran superiors al 30%, i amb la garantia que es tracta de productes testats pels usuaris, excepte aquells que siguin completament nous.

Fins ara, les sol·licituds de productes estan liderats pels mòbils. Van trigar a arrencar, però durant el cap de setmana van pujar amb força. I fins el 52% de tots els que han completat l'enquesta, volen que els enviem les millors ofertes de mòbils pel Black Friday.

En segona posició es mantenen els televisors, però han començat a trepitjar-los els talons els auriculars i els ordinadors, sobretot els portàtils i amb bastant èxit les tauletes.

Però potser la sorpresa del cap de setmana l'han donat els rellotges. També els tradicionals, però sobretot els smartwatch i els rellotges multi esport, entre els quals ja està fent-se un lloc molt important el Garmin Fenix-5, que a dia d'avui, i segons pot comprovar a la nostra llista de les millors ofertes del dia, té un descompte del 37% que suposa un estalvi de 200 euros.

Una altra de les qüestions a esmentar és que pràcticament una de cada dues persones que completen la nostra enquesta demana coses d'esport. Sobretot sabatilles i roba. Però entre els esports que semblen més disposats a equipar-se destaquen el món de l'acampada i senderisme, i el món de la bicicleta.

Per damunt fins i tot del futbol, i només comparable a la petició de mesuradors d'activitat, que cada dia són objectes més desitjats per als esportistes, i dels quals s'esperen molt bones ofertes tant el Black Friday com el Ciber Monday.

Moda també és una altra de les seccions estrella tant en home com en dona, i amb un alt protagonisme del calçat. Que en el cas dels nens i les nenes, és més sol·licitat fins i tot que la roba.

I finalment, l'èxit tant de la categoria de 'coses de casa' com la de 'cuina' demostren que el món del Black Friday i el Ciber Monday no és tan sols el món de l'electrònica i la tecnologia. Per descomptat els petits electrodomèstics són un conjunt de productes que està present en un alt percentatge de les enquestes.

Com les càmeres de fotos i els dispositius d'Alexa, que segueixen tenint una presència constant i destacada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook