El guanyador de la segona edició del Premi Innovacc a la innovació tecnològica en l'àmbit carni (curs 2017-2018) ha estat en Pol Quintana Gabàs estudiant de Grau en Enginyeria Agroalimentària de la Universitat de Girona pel seu projecte final de grau «Extracció de proteïnes de melses de porcí i caracterització fisicoquímica de les fraccions obtingudes» que va realitzar amb la tutora Mònica Toldrà (UdG). En el marc de l'Assemblea General Extraordinària d'Innovacc, es van entregat el premi de 5.000 euros a Pol Quintana i 5.000 euros a la Universitat de Girona, el president d'Innovacc, Josep Maria Corominas i el director del Jurat, Jacint Arnau, cap del Departament de Tecnologia Alimentària d'IRTA. També es va oferir a l'esudiant vencedor un contracte de treball en una empresa del clúster.

Al mateix temps es van entregar els certificats de reconeixement als altres dos projectes finalistes, presentats per Júlia Sendra Timoneda (Cicle formatiu de grau superior: Processos i qualitat en la indústria alimentària - KREAS) i Marc Guilana (Grau en Enginyeria Agroalimentària-UdG).

El premi té com a objectiu incentivar projectes d'innovació tecnològica dins l'àmbit educatiu català enfocat al sector carni. S'hi podien presentar estudiants de Batxillerat, Formació Professional i Universitat que estiguessin estudiant l'últim curs dels estudis, durant el període 2017-2018, i que estiguessin preparant el Projecte final de cicle o grau. Tots els alumnes havien d'estar matriculats a un centre educatiu de Catalunya Aquest premi pretén ser el reconeixement a la tasca realitzada per l'estudiant i pel tutor i departament del centre educatiu al qual pertany.

La composició del Jurat del Premi va ser: Jacint Arnau (IRTA), Xavier Espuña (Espuña), Narcís Cañigueral (Monter), Josep Collado (FECIC), Llorenç Freixanet (Metalquimia), Ricard Parés (Porcat), Alberto Pezzi (ACCIÓ), Jaume Sió (DARP) i Narcís Grèbol (exsecretari d'Innovacc).