Guitart Hotels ha estat el guanyador a nivell nacional dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank en la categoria de "Responsabilitat Social Corporativa". El jurat ha destacat que la RSC és part de la seva cultura d'empresa des de fa 60 anys: polítiques de foment de l'ocupació per a persones en risc d'exclusió social, joves i majors de 45 anys; col·laboració amb Càritas; estan adherits al programa Incorpora de "la Caixa".

A més, amb la creació de la Fundació Climent Guitart, han impulsat encara més la solidaritat i la corresponsabilitat amb nombroses iniciatives. Aquest ha estat el resultat de la primera edició dels premis CaixaBank Hotels & Tourism que reconeix la innovació, sostenibilitat i RSC de les empreses turístiques de tot l'Estat.

L'acte de lliurament de premis s'ha celebrat avui a l'estand de CaixaBank a Fitur, la fira turística més rellevant del sector. CaixaBank, entitat financera de referència en el sector hoteler i turístic, ha creat els premis Hotels & Tourism amb l'objectiu d'impulsar noves actuacions que ajudin a fomentar la millora i renovació de les empreses dedicades al turisme, sector estratègic per al país. L'entitat pretén que aquests premis es converteixin en referents dins del sector.

Les empreses Aromar Hotel, Med Playa i Guitart Hotels van ser les guanyadores de la fase regional dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank a Catalunya en les categories de "Millor establiment hoteler", "Innovació turística" i "Responsabilitat Social Corporativa", respectivament. Després d'analitzar les característiques dels diferents projectes i iniciatives presentades, s'han seleccionat aquestes tres compa­nyies del sector turístic i hoteler gironí.