Puratos Ibèria, filial de la multinacional belga Puratos Group, invertirà més de tres milions d'euros en una nova fàbrica de masses mare líquides actives que es construirà en la seu que la companyia té a Sils.

La nova planta permetrà duplicar la capacitat actual de la companyia, donant resposta a les necessitats del mercat, ha informat Puratos Ibèria avui en un comunicat.

La companyia va començar a vendre masses mare líquides actives fa més d'una dècada, i ja representa el 90% del total de les masses mare fabricades per Puratos a Espanya i Portugal amb un creixement anual del 20%.

Puratos està realitzant altres inversions per a ampliar i segregar les línies de producció i per a poder fabricar ingredients que permetin a l'empresa adaptar-se a les necessitats dietètiques i nutricionals del consumidor final.

Amb aquesta segregació de línies s'eviten contaminacions creuades i permet produir, per exemple, productes totalment lliures d'al·lergògens o productes sense glútens, i fruit d'aquestes inversions la fàbrica de Sils ha rebut recentment la certificació Bio per a poder produir els seus productes de la nova gamma 'Bio'.