Iberdrola i Nike han signat el seu tercer contracte de compravenda d'energia neta a llarg termini en tres anys, amb la mirada posada, per primera vegada, a Europa. Aquest nou contracte es basa en la bona experiència de les dues companyies als Estats Units. En total, la marca esportiva rebrà, a banda i banda de l'Atlàntic, la producció de 209 megawatts (MW) d'energia eòlica renovable propietat d'Iberdrola.

Segons el nou contracte, Iberdrola subministrarà energia neta a les instal·lacions de Nike a Europa amb la producció de 40 MW del complex eòlic de Cavar. Situat a Navarra, aquest enclavament renovable està format per quatre parcs que tenen una capacitat conjunta de 111 MW i la posada en marxa dels quals està prevista per a finals de 2020.

«Els esportistes necessiten aire pur i aigua neta per progressar. L'ús d'energia 100% renovable a totes les instal·lacions que operem a nivell internacional ens permet complir amb els nostres compromisos de sostenibilitat i protegir el futur de l'esport», va assenyalar Noel Kinder, responsable de Sostenibilitat de Nike.