L'empresa Alutecman S.L, de perfileria d'alumini i accessoris, ha inaugurat unes noves i modernes instal·lacions de 600 metres quadrats al polígon industrial de Llagostera als que s'hi ha de sumar un nou espai de 125 metres quadrats destinat a oficines. La nova nau triplica l'espai que ocupava fins ara la firma al mateix polígon industrial de Llagostera.

La firma, que va tancar l'exercici 2018 amb una facturació de prop de 700 mil euros, ha dut a terme un ambiciós pla d'expansió que preveu un creixement del 25 per cent durant aquest 2019. «Les noves instal·lacions ens permetran poder fer front a l'increment de demanda que preveiem i poder assolir els objectius que ens hem marcat», va manifestar el seu gerent, Jordi Moll.

L'empresa, que està associada a la patronal gironina FOEG, està duent a terme aquesta setmana jornades de portes obertes per donar a conèixer la nova seu i el ventall de productes que ofereix.

Alutecman es va crear el 2005 amb l'objectiu d'actuar com a partner de Bosch Rexroth, líder mundial en tecnologia de muntatge.