La Comissió d'Experts ja ha triat a les tres dones líders que el pròxim 28 de febrer rebran a Madrid els premis nacionals del certamen en un acte que posarà el fermall al tour d'esdeveniments celebrats a catorze ciutats d'Espanya.

La segona edició de eWoman entra a la recta final després de premiar l'últim any a 57 dones pel seu talent i lideratge professional en un circuit de catorze esdeveniments al qual han assistit més de 2.000 persones.

eWoman és un projecte innovador que promou el progrés social a través de l'experiència compartida per dones que destaquen en l'entorn laboral i tecnològic. La inspiració i la motivació són la clau d'un tour d'esdeveniments que, a través dels seus premis, reconeix i posa en valor el talent femení al servei del progrés de la nostra societat.

L'acte, que tindrà lloc a l'Auditori Rafael del Pino de Madrid, reunirà totes les premiades en les trobades regionals i donarà a conèixer el nom de les tres guanyadores nacionals en les tres categories: 'Negoci Online', 'Trajectòria Professional by Caixabank' i 'Art Digital i Xarxes Socials'.

La Comissió d'Experts, reunida el passat 21 de febrer a la seu de Prensa Ibérica, està formada per Irene Lanzaco, directora general del Gabinet de Presidència de Prensa Ibérica; Elena Betés, fundadora de Rastreator; Arantxa Sasiambarrena, consellera delegada i fundadora de The Valley; Belén M. Ayala, sotsdirectora de Comunicació i Màrqueting de la Cambra de Comerç d'Espanya; Gloria Costero Bolaños, tècnica de la Direcció General de la Dona; Ana Fragua González, presidenta de For Women; Valle López Quesada, directora de Nou Negoci de Womenalia; Mar Santana, directora de Comerç Exterior i Tresoreria de Caixabank; Immaculada Guerra, responsable de Comunicació de KIA; Paz Torralba, directora de The Beauty Concept; Fátima Fares, directora d'Esdeveniments de Prensa Ibérica, i Ángel San Martín, director comercial de Prensa Ibérica.

En la categoria de 'Negoci Online' el jurat premia dones disruptives que, amb entusiasme, esforç i imaginació, han aconseguit transformar la seva il·lusió en un negoci consolidat en l'entorn digital.

A 'Trajectòria professional by Caixabank' es valora el compromís social i el treball que les dones candidates desenvolupen al llarg de la seva vida laboral.

I a 'Art Digital i Xarxes Socials' es reconeix a les dones que estan a l'avantguarda en creativitat i en innovació i que, en molts casos, han dissenyat el seu propi camí a través de projectes digitals.