07 de març de 2019
07.03.2019
Diari de Girona

Treball fixa els serveis mínims per a la vaga feminista del 8-M durant tot el dia

07.03.2019 | 00:32
Treball fixa els serveis mínims per a la vaga feminista del 8-M durant tot el dia

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha decretat els serveis mínims de cara a la convocatòria de vaga general feminista de demà. Pel que fa al transport de viatgers urbà i interurbà, el servei de metro i bus a l'àrea metropolitana i els Ferrocarrils de la Generalitat serà del 50% en hores punta, des de les 6.30 h a les 9.30 h i des de les 17.00 h a les 20.00 h, i del 25% la resta del dia. En el cas de Rodalies, els serveis seran del 33% durant tot el dia. A més a més, en el cas del transport els trens d'Alta Velocitat i els de Llarga Distància Convencional operaran amb un 72% del servei habitual, mentre que els Avant ho faran en un 65%.

A Ensenyament, a banda dels docents per cada aula també s'haurà de garantir una persona de l'equip directiu per centre de treball, i en el cas dels serveis de menjador, activitats extraescolars i llars d'infants els serveis mínims seran d'un terç de la plantilla.

Pel que fa a l'àmbit sanitari, les urgències, les unitats especials (cures intensives, vigilància intensiva, etc.) i les activitats quirúrgiques inajornables s'atendran amb normalitat, mentre que en la resta d'activitats els serveis seran els mateixos que en un festiu, i en cas que aquests siguin els habituals seran d'un 50% de la plantilla.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit