08 de març de 2019
08.03.2019
Diari de Girona

Uns 50.000 usuaris accepten el nou contracte de Cabify en un dia

Els primers cotxes de Cabify tornen a prestar servei a Barcelona després d'esquivar la normativa de la Generalitat

08.03.2019 | 00:38
Uns 50.000 usuaris accepten el nou contracte de Cabify en un dia

Prop de 50.000 usuaris van acceptar les noves condicions de contractació amb les quals Cabify va tornar aquest dijous a Barcelona després del decret imposat per la Generalitat, que obliga els usuaris a precontractar aquests serveis amb 15 minuts d'antelació.

La companyia de vehicles de lloguer amb conductor (VTC) ha informat en un comunicat que, 24 hores després d'anunciar la seva tornada a Barcelona, uns 50.000 usuaris ja han donat el seu consentiment al contracte amb el qual Cabify està aconseguint eludir la precontractació exigida pel Govern.

D'acord amb l'empresa, el seu retorn es produeix «amb adaptació a la normativa catalana», malgrat que el model amb el qual va tornar a opera ahir allibera els seus clients de la precontractació a partir de la segona reserva.

Per a això, Cabify sol·licita als seus usuaris que signin un contracte anual gratis i prorrogable mitjançant el qual només estan obligats a reservar amb un marge de temps el primer viatge.

La companyia assegura que «torna amb el compromís de recuperar l'oportunitat perduda a la ciutat després de la restrictiva regulació del sector VTC a Catalunya». Encara que la idea és posar en circulació 300 vehicles a la ciutat, ha començat, de moment, amb una trentena de cotxes en el primer dia.

De la seva banda, el sector del taxi ha denunciat el model amb el qual la companyia de VTC ha tornat a operar en considerar que estan «recargolant la llei» per intentar revertir el decret de la Generalitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook