Antoni Porras Sánchez, emprenedor i pioner del networking empresarial a Espanya, va morir diumenge als 49 anys d'edat a Girona després d'una llarga malaltia. Porras era professor de màrqueting digital a la UPF i autor del llibre NET...QUE?! Networking para todos.

Després d'una etapa com a director comercial d'una empresa dedicada a l'automatització i la tecnologia de visió artificial, Porras es va bolcar en el món del networking professional.

Va ser el primer que a Girona va començar a difondre les possibilitats d'internet per connectar emprenedors i experts d'arreu del món. Molts gironins van descobrir un món nou amb xarxes com Viadeo, Neurona, eConozco, Wamba o Xing, que van ser pioneres a l'hora de connectar professionals, molt abans que Linkedin s'acabés imposant en aquest àmbit.

Gràcies a ell i al club «Girona 6º», molts emprenedors van poder presentar els seus projectes i entrar en contacte. Aquesta iniciativa va ser l'embrió de 6grados.com, que el va portar a organitzar centenars d'esdeveniments de networking professional a ciutats d'arreu de l'Estat, però també a Llatinoamèrica, Estats Units i l'Orient Mitjà.

Diverses administracions i organitzacions empresarials el van contractar com a consultor. Va canalitzar aquesta activiat i una de creixent en l'àmbit del màrqueting digital i el social media a través de APSNetworking. Abans d'aturar la seva activitat professional per la malaltia que patia, estava preparant un nou llibre.