Naturaki ha reunït 52 propietaris de cases rurals i amb encant en la seva primera jornada de propietaris L'empresa gironina que gestiona 65 cases rurals de tota la demarcació va reunir dissabte passat els propietaris de les cases amb les quals treballa dins del marc d'una jornada per difondre coneixement i enfortir lligams. La primera Jornada de Propietaris Naturakim, que es va celebrar a l'Hotel Sausa, tenia la intenció de reunir tots els propietaris de les cases que gestionen amb l'objectiu d'oferir-los una sessió explicativa i un espai de networking per consolidar la relació entre l'equip de Naturaki i els propietaris de les cases.

La capacitat de convocatòria de Naturaki demostra que tot i ser una empresa petita té una important presència a la demarcació i en el sector dels allotjaments turístics. La jornada, que malgrat ser la primera vegada que s'ha celebrat pretén consolidar-se com un esdeveniment anual, s'ha desenvolupat en dues fases. La primera ha inclòs l'exposició d'un tema d'interès per als assistents, aquest any ha estat sobre el retorn de la fiança, i la segona fase ha permès als assistens fer preguntes i aportacions.

L'esdeveniment va concloure amb un dinar-networking que ha permès tant als membres de l'equip de Naturaki com als propietaris estrenyer més el seu vincle i consolidar la relació professional. Tant l'equip de Naturaki com els propietaris de les diferents cases han valorat l'experiència d'èxit absolut, ja que s'han complert els objectius marcats d'acostar Naturaki a tots aquells propietaris que fan possible que l'empresa gironina evolucioni positivament any rere any. Carme Vilà, sòcia fundadora de Naturaki, comenta que«la jornada ha estat molt positiva per obrir Naturaki als propietaris, així han pogut conèixer tot l'equip i els hem transmès informació que creiem que és del seu interès. Poder-los reunir aquí en un dia com avui ens fa veure que realment tots som Naturaki i el projecte el desenvolupem entre tots, ja que ells acaben sent la nostra cara visible cap als clients. Els agraïm molt l'esforç que sempre fan per donar el millor servei».

Mercè Font, propietària de Can Pardal, confirma que «jornades com aquesta, amb un ambient distès, ens permeten compartir temps i coneixement entre els diferents propietaris, que la majoria no ens coneixem, i també amb l'equip de Naturaki, que sempre ens ajuden amb tot. Sens dubte ha estat una molt bona experiència per aprendre i conèixer-nos tots».

Naturaki, guanyadora del Premi Cactus l'any 2015 i dels Premis Digitals E-Tech 2014 per tenir una forta base tecnològica i presència en línia des de l'inici, és una empresa fundada l'any 2011 que es dedica a la gestió de cases rurals i amb encant a tota la província de Girona.

Un creixement del 30%

Des dels inicis ha tingut un creixement anual del 30% i durant aquests anys ha allotjat més de 73.000 persones. El seu tret diferencial és oferir cases d'alta qualitat, tal com demostren la nota mitjana de les cases, que és d'un 9,2, i el 25% de clients repetidors. En els darrers tres anys, més de 300 cases, principalment de Girona però també de la resta de Catalunya, s'han interessat perquè l'empresa els gestioni el seu allotjament, però des de Naturaki aposten per mantenir la qualitat de les seves cases i créixer a poc a poc. Actualment Naturaki gestiona més de 65 cases rurals i té presència a gran part del territori gironí.