Ignacio Sánchez Galán es veu amb força per seguir al capdavant d'Iberdrola, tot i que va avançar durant la junta d'accionistes que hi ha «plans definits» per la seva successió. Els accionistes poden estar «més que tranquils» perquè «tenim fills», va assegurar Galán.

El president d'Iberdrola, que va ser comparat amb un «roure vell» per la seva «força», va agrair el símil i fer broma sobre la referència a la vellesa. «Com que els roures vells han de tenir fills, tenim plançons, i molts plançons, en aquesta casa». A més, va afegir que espera «tenir energia per a 10 anys més al capdavant de la companyia».

En tot cas, Ignacio Sánchez Galán va voler destacar la bona evolució de la seva entitat i va posar èmfasi en la importància d'actors com Iberdrola per convertir «l'amenaça del canvi climàtic en una oportunitat de millora de la competitivitat i de creixement econòmic».

En aquest sentit, el president d'Iberdrola va assegurar que els «històrics» resultats aconseguits durant el darrer exercici permetran a la companyia fer front a noves oportunitats de creixement que existeixen al mercat. Aquestes es dirigiran principalment a generar i distribuir més energia neta -a través de fonts renovables eficients-, incrementar la seguretat de subministrament i a oferir noves solucions a mida dels clients.

En la línia de les bones dades, Galán va animar els accionistes fent-los partíceps del fet que el grup energètic és la «tercera empresa amb major capitalització borsària de l'Ibex-35», només per darrere d'Inditex i el Banco Santander.