Toni Pons segueix creixent amb la inauguració d'una nova botiga a Donostia-Sant Sebastià, que suposa el seu desè punt de venda propi a Espanya. El número 8 de la Calle Mayor acull la primera botiga Toni Pons al País Basc. S'hi poden trobar totes les seves col·leccions, des de les línies més clàssiques d'espardenyes, fins a les noves propostes de complements o la nova línia de menorquines de la firma.

Aquest espai recentment inaugurat va obrir les seves portes el divendres dia 5 d'abril al número 8 de la Calle Mayor. Es tracta d'un carrer peatonal al centre de la ciutat, en l'anomenada «part vella» de San Sebastián. La ubicació de les seves botigues és un aspecte clau per Toni Pons, que sempre busca establir els seus locals en els principals eixos turístics i comercials de cada ciutat. A Barcelona, les botigues Toni Pons estan situades als carrers Argenteria, Boters i Ferran; a Madrid, es poden trobar a la Calle Mayor, Arenal i Carmen; a Sitges, se situa al carrer Sant Francesc; a Màlaga a la Calle Nueva i a Sevilla a la Calle Sierpes.

En aquesta nova botiga Toni Pons són presents totes les col·leccions de la firma: «Orígens», la línia que millor representa l'ADN de la marca, amb models d'espardenyes cosits a mà; «Essencial», que proposa espardenyes de tendència per anar sempre a la moda; «Premium», la col·lecció amb dissenys més sofisticats; i «Toni», la línia masculina de la marca. També compta amb una gamma d'espardenyes juvenils i unisex sota la marca #instint. A més, Toni Pons compta amb una col·lecció infantil, «Kids» i una especial per a núvies sota el nom de «Atelier». A aquesta àmplia varietat, se sumen bosses i cinturons per combinar amb les espardenyes.

Els assistents a la inauguració de la botiga la setmana passada van poder conèixer personalment com es porta a terme el procés artesanal del cosit a mà d'una espardenya, ja que la marca va comptar amb la presència d'un artesà de la firma que va mostrar, de principi a fi, la realització d'aquest antic ofici.