La cadena de supermercats Mercadona ha iniciat un procés de captació de talent per incorporar més de 200 persones al seu departament d'informàtica, que està situat a València. La companyia presidida per Juan Roig ha obert un procés, en col·laboració amb la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana, per seleccionar personal procedent de cicles formatius d'FP Grau Superior, concretament a Agafar, administració de sistemes informàtics i xarxes; desenvolupament d'aplicacions web (DAW), i desenvolupament d'aplicacions multiplataforma (DAM).

Paral·lelament, la cadena de supermercats completa aquesta cerca de més de 200 persones amb la necessitat d'incorporar perfils sènior amb àmplia experiència i acabats de titular de graus universitaris.

Mercadona compta en l'actualitat amb un departament d'informàtica compost per 500 persones, professionals multidisciplinaris especialitzats en enginyeria de programari i seguretat informàtica.Amb l'obertura d'aquest nou procés de captació de talent, *Mercadona cerca impulsar el seu projecte de transformació digital, que amb una inversió anual de 150 milions d'euros, pretén millorar les eines i processos informàtics, i abordar importants iniciatives en col·laboració amb proveïdors especialistes de les diferents solucions informàtiques.

*Mercadona ha precisat que l'objectiu és "agilitar al màxim" la presa de decisions, incrementant l'eficiència i agilitat dels processos a través de dades úniques i veraces.

Els nous treballadors tindran, com els 85.800 que actualment conformen la plantilla de la companyia, contractes fixos des del primer dia, plans específics de formació, i l'opció, a mitjà termini, d'optar a llocs de major responsabilitat dins de la política de promoció interna de la companyia.