18 de abril de 2019
18.04.2019
Diari de Girona

Mercadona cerca més de 200 persones per al departament d'informàtica

18.04.2019 | 01:25
Mercadona cerca més de 200 persones per al departament d'informàtica

La cadena de supermercats Mercadona ha iniciat un procés de captació de talent per incorporar més de 200 persones al seu departament d'informàtica, que està situat a València. La companyia presidida per Juan Roig ha obert un procés, en col·laboració amb la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana, per seleccionar personal procedent de cicles formatius d'FP Grau Superior, concretament a Agafar, administració de sistemes informàtics i xarxes; desenvolupament d'aplicacions web (DAW), i desenvolupament d'aplicacions multiplataforma (DAM).

Paral·lelament, la cadena de supermercats completa aquesta cerca de més de 200 persones amb la necessitat d'incorporar perfils sènior amb àmplia experiència i acabats de titular de graus universitaris.

Mercadona compta en l'actualitat amb un departament d'informàtica compost per 500 persones, professionals multidisciplinaris especialitzats en enginyeria de programari i seguretat informàtica.Amb l'obertura d'aquest nou procés de captació de talent, *Mercadona cerca impulsar el seu projecte de transformació digital, que amb una inversió anual de 150 milions d'euros, pretén millorar les eines i processos informàtics, i abordar importants iniciatives en col·laboració amb proveïdors especialistes de les diferents solucions informàtiques.

*Mercadona ha precisat que l'objectiu és "agilitar al màxim" la presa de decisions, incrementant l'eficiència i agilitat dels processos a través de dades úniques i veraces.

Els nous treballadors tindran, com els 85.800 que actualment conformen la plantilla de la companyia, contractes fixos des del primer dia, plans específics de formació, i l'opció, a mitjà termini, d'optar a llocs de major responsabilitat dins de la política de promoció interna de la companyia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook