El govern espanyol ha posat la venda el local de l'antiga delegació de TVE El local de més de 300 metres quadrats es pot trobar al portal Idealista, juntament amb alres 27 immonles de tot el territori espanyol.

L'antiga seu té de 327,22 m², i és el resultat de la unió de dos locals de 179,90 m² i 147,41 m². Té accés directe al carrer. Consta d'accés, estudi d'enregistrament, sala edició, sala redacció, arxiu, lavabos i garatge. Té l'accés principal per la Rambla de Xavier Cugat i un accés secundari pel carrer posterior de Valentí Almirall Llozer. En l'anunci es destaca els acabats que permetrien recuperar l'activitat d'estudi de televisió o si no pot ser d'oficina per un servei de cara al públic.

L'immoble que alberga el local de l'estudi és un edifici d'habitatges col·lectius entre mitgeres que consta de 4 plantes sobre rasant i un soterrani baix rasant, on predomina l'ús residencial i desenvolupen 8 habitatges, amb una qualitat constructiva mitjana. L'edificació que alberga el local disposa ascensor.

Ràdio Televisió Espanyola (RTVE Es tracta d'immobles repartits arreu de l'Estat que actualment són estudis de ràdio i televisió públiques o que estan llogats. El principal actiu és un pis dúplex a València de 5 milions d'euros, actual seu de RNE, i també consta, entre d'altres, un pis a Tarragona.

La corporació intenta des del 2013 desfer-se de diversos actius com a mesura per pal·liar els efectes de la crisi econòmica. En un primer moment, RTVE va contractar KPMG per vendre una trentena d'actius en lots però ara ha optat per fer-ho de forma individualitzada a través d'Idealista.