23 de abril de 2019
23.04.2019
Diari de Girona

El govern es ven l'antiga delegació de TVE a Girona

El local de més de 300 metres quadrats, amb garatge, està ubicat a la Rambla Xavier Cugat

23.04.2019 | 17:22
El govern es ven l'antiga delegació de TVE a Girona

El govern espanyol ha posat la venda el local de l'antiga delegació de TVE a Girona. El local de més de 300 metres quadrats es pot trobar al portal Idealista, juntament amb alres 27 immonles de tot el territori espanyol.

L'antiga seu té de 327,22 m?2;, i és el resultat de la unió de dos locals de 179,90 m?2; i 147,41 m?2;. Té accés directe al carrer. Consta d'accés, estudi d'enregistrament, sala edició, sala redacció, arxiu, lavabos i garatge. Té l'accés principal per la Rambla de Xavier Cugat i un accés secundari pel carrer posterior de Valentí Almirall Llozer. En l'anunci es destaca els acabats que permetrien recuperar l'activitat d'estudi de televisió o si no pot ser d'oficina per un servei de cara al públic.

L'immoble que alberga el local de l'estudi és un edifici d'habitatges col·lectius entre mitgeres que consta de 4 plantes sobre rasant i un soterrani baix rasant, on predomina l'ús residencial i desenvolupen 8 habitatges, amb una qualitat constructiva mitjana. L'edificació que alberga el local disposa ascensor.

Ràdio Televisió Espanyola (RTVE) ha posat a la venda 28 immobles al portal Idealista, entre els quals hi ha oficines, locals, naus i pisos per valor de 20 milions d'euros. Es tracta d'immobles repartits arreu de l'Estat que actualment són estudis de ràdio i televisió públiques o que estan llogats. El principal actiu és un pis dúplex a València de 5 milions d'euros, actual seu de RNE, i també consta, entre d'altres, un pis a Tarragona.

La corporació intenta des del 2013 desfer-se de diversos actius com a mesura per pal·liar els efectes de la crisi econòmica. En un primer moment, RTVE va contractar KPMG per vendre una trentena d'actius en lots però ara ha optat per fer-ho de forma individualitzada a través d'Idealista.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook