24 de abril de 2019
24.04.2019
Diari de Girona

PGA Catalunya Resort invertirà 25 milions en noves instal·lacions

En els propers dos anys es tirarà endavant un llac natural i un centre de benestar integral, que ajudarà a desenvolupar una trentena d'habitatges de luxe · La xifra se suma als 55 milions d'euros anunciats l'any 2016 en el marc del pla d'expansió a Caldes de Malavella

24.04.2019 | 00:56

El PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella invertirà 25 milions d'euros en els propers dos anys en la construcció d instal·lacions d'oci, entre les quals hi ha un llac natural i un centre de benestar integral. La xifra se suma als 55 MEUR anunciats l'any 2016 en el marc del seu pla d'expansió.

Entre els projectes, hi ha la construcció de 22 xalets de luxe de tres habitacions al complex Selva Terrace Villas i un habitatge de luxe valorat en 2,9 MEUR en una parcel·la de 2.000 metres quadrats, amb quatre dormitoris, quatre banys i una piscina de 35 metres quadrats.

Gran part de la inversió dels 25 milions d'euros seran per les instal·lacions d'oci i estil de vida. El llac i el seu beach club prendran forma a partir del quart trimestre de 2019. Aquesta àrea també inclou una vinya que viurà la seva primera verema de vi negre i blanc el mes vinent de setembre.

PGA Catalunya Resort ampliarà la seva oferta d'estil de vida amb l'obertura d'un centre de benestar integral. Una instal·lació de 1.000 metres quadrats que elevarà el concepte tradicional de SPA oferint una gamma de tractaments altament especialitzats, així com un gimnàs d'última generació. La seva edificació està programada per a finals de 2019.

Entre les novetats es presenten promocions immobiliàries i serveis com La Selva Terrace Villas, el projecte del reconegut arquitecte barceloní Carlos Ferrater o l'habitatge wellness L'Olivera.

«De nou podem confirmar la clausura d'un any reeixit per a PGA Catalunya Resort. «Hem venut més del 70% del nostre estoc residencial en tot el complex i s'han desenvolupat nous terrenys i expandit uns altres ja existents, L'Alzina i L'Olivera i La Selva, amb una selecció de viles que s'estrenaran ja aquest any», explica David Plana, CEO de PGA Catalunya Resort.

Les promocions immobiliàries

La Selva Terrace Villas: 22 noves viles de luxe de tres habitacions en l'entorn natural del complex. PGA Catalunya Resort va començar a construir a l'inici de l'any la tercera fase d'habitatges i aquest mes de juny començarà a desenvolupar la quarta part del projecte.

A més el reconegut arquitecte barceloní Carlos Ferrater i el seu equip OAB van presentar el març d'aquest any el seu primer disseny per a PGA Catalunya Resort, que rep el nom de La Vinya 20 Show Villa. Aquest habitatge de luxe se situa en una generosa parcel·la de 2000 metres quadrats i serà una de les propietats més grans i exclusives del resort, amb quatre dormitoris i quatre banys, sala d'estar oberta a l'exterior i piscina infinita de 35m2. La vila està valorada en 2.900.000 euros.

El PGA Catalunya Resort va ser inaugurat el 1999. El seu Stadium Course, encapçala el primer lloc com a millor camp d'Espanya, en la influent classificació europea World Top 100 courses.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit