CaixaBank, entitat pionera en la gestió de la diversitat, ha llançat la tercera edició del seu Premi Dona Empresària, que reconeix l'excel·lència professional i empresarial de dones amb una trajectòria de lideratge important i reconeguda en el món de l'empresa a Espanya. El guardó s'ha consolidat en l'àmbit nacional pel seu impuls a la diversitat i la seva contribució a fomentar la igualtat de gènere.

La guanyadora del Premi Dona Empresària 2019 de CaixaBank serà una de les dues representants espanyoles als premis IWEC en el marc de la 12a Conferència International Women's Entrepreneurial Challenge (IWEC), la xarxa mundial de dones empresàries líders de tot el món, que aquest any se celebrarà a Nova Delhi entre els dies 10 i 13 de novembre. La segona candidata serà seleccionada per la Cambra de Comerç de Barcelona, entitat impulsora d'aquests premis internacionals.

El jurat del Premi Dona Empresària està format pel Comitè de Diversitat de CaixaBank, integrat per directius membres del comitè de direcció i pels líders dels projectes de diversitat, i supervisa l'estratègia i els resultats obtinguts. Les candidates han de complir les condicions que estableix IWEC, entre d'altres, ser accionista majoritària de l'empresa i estar involucrada en el dia a dia del funcionament del negoci.