Fibracat, operador global de telecomunicacions català, té previst obrir la seva primera botiga abans del 15 de juny a la ciutat de Girona. La companyia busca arribar a la capital gironina per estendre's després a la resta de la demarcació.

L'operadora es troba immersa en un ambiciós pla d'expansió que la portarà a ser a tot el territori, no només oferint telefonia mòbil, sinó també fibra òptica i telefonia fixa. En el marc d'aquesta aposta l'operadora s'està desplegant i està fent créixer la seva presència física en diversos punts de la geografia catalana obrint noves oficines a Barcelona, Lleida, Girona i Reus, que se sumen a la de Manresa.

Tarifes amb nom de dones

L'operador va presentar, en la seva posada de llarg, unes tarifes més que competitives. La Muriel inclou trucades il·limitades, 25GB i 1.000 SMS nacionals, per 20 euros al mes. La resta de tarifes de telefonia mòbil es poden consultar a la seva web.

En el llançament de la telefonia mòbil, ha presentat una oferta de tarifes. Entronquen amb els valors de la cultura i les lletres catalanes des d'una perspectiva totalment femenina, ja que han estat batejades amb noms de pila de dones escriptores, activistes o il·lustradores, segons remarquen els seus responsables.

Fibracat afirma que ho fa en homenatge a dones influents contemporànies que han lluitat pels drets i llibertats i que han fet grans aportacions a la cultura i l'educació catalanes. Entre els seus plans, vol oferir fibra òptica real a totes les ciutats catalanes durant aquest 2019 i a ser a absolutament a totes les poblacions de més de 50 habitants en menys de cinc anys.