21 de juny de 2019
21.06.2019
Diari de Girona

Empresaris de Catalunya amenaça amb accions judicials l'ANC pel llistat de companyies compromeses

Denuncien que és un registre "pervers" perquè "llista les empreses no favorables a la independència"

21.06.2019 | 15:35
Empresaris de Catalunya amenaça amb accions judicials l'ANC pel llistat de companyies compromeses

Empresaris de Catalunya ha avisat a l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) que iniciarà accions judicials si no retira en un termini de 24 hores la web de Consum Estratègic, que conté el cercador de les empreses "compromeses" i "deslligades de les pressions de l'Estat".

L'organització, que agrupa més de 500 empresaris i directius d'empreses catalanes que es defineixen com a "favorables al respecte a les lleis i al manteniment de Catalunya dins d'Espanya", ho ha comunicat en una carta a la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie. En un comunicat, el president de l'entitat, Carlos Rivadulla, ha alertat que la campanya és "perversa" perquè "llista de manera passiva a les empreses que no són favorables a la independència".

A més, "suposa un acte de sectarisme ideològic que té efectes negatius per al mercat i l'economia, i distorsiona greument la competència", ha denunciat Rivadulla, que va assumir la presidència de l'entitat després que Josep Bou deixés el càrrec per presentar-se com a cap de llista del PP a Barcelona en les anteriors eleccions municipals. Des d'Empresaris de Catalunya apunten que s'iniciaran accions judicials si no hi ha canvis per a "garantir el bon funcionament del mercat i de l'economia catalana".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook