Més de 180 empresaris d'arreu de les comarques gironines es van reunir a la vetllada de la XVa edició dels premis AEEG a l'Hotel AC Palau Bellavista de Girona. A més, la revista Empresarial Girona complia la seva 50a edició.

El premi Empresari de l'any va ser atorgat a Construccions Rebujent, que va ser recollit per Jaume Rebujent, que va recordar la tradició familiar i va instar a superar les crisis amb esforç i treball.

L'associació AENTEG es va endur el premi Impulsor de l'empresari i va rebre el guardó el seu president, David Martí, que va agrair el reconeixement i va assenyalar que l'entitat seguirà treballant en el suport als seus associats.

Per acabar, es van repartir tres pins d'honor de l'AEEG que dóna reconeixement als associats que porten més anys i han col·laborat en el desenvolupament col·lectiu. Els tres seleccionats van ser: Josep Juncà, Alexandra Planas i Carlos Lugo.

També durant la vetllada es va fer entrega d'un reconeixement amb motiu de les 50 edicions de la revista a Eduard Batlle, col·laborador i periodista de la publicació, que va intervenir en representació de tots els col·laboradors. L'acte, presentat per Josep Campmajó, es va tancar amb la tradicional foto de família, formada pels membres de la junta directiva i dels empresaris guardonats.

Diari de Girona va ser un dels patrocinadors del sopar, oferint un regal als assistents d'una de les taules. Va obsequiar amb detalls dels treballadors de Centres Especials de Treball dels membres de l'associació Iura, que defensa els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual a Girona, la lluita contra la mercantilització dels serveis d'atenció i la reivindicació de finançament per salvar els centres especials de treball.

L'associació Iura està integrada per les fundacions Ramon Noguera i Astrid 21, de Girona; Els Joncs, de Sarrià de Ter; la Fundació Altem, de Figueres; Vimar, de Palamós; l'Associació Montseny Guilleries, d'Arbúcies; Integra, d'Olot; la Fundació Tallers de la Cerdanya, de Puigcerdà; la Fundació MAP, de Ripoll; i Aspronis, de Blanes.

Entre els nombrosos assistents al Sopar de Gal·la, va ser present l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el Subdelegat del Govern a Girona, Albert Bramon, el director territorial d'Empresa i Coneixement, Josep Polanco; la vicepresidenta de la Cambra de Comerç, Lídia Vidal, la regidora de Promoció Econòmica, Glòria Plana, a més de representants de les patronals gironines i d'altres associacions i organitzacions del món empresarial gironí.