CaixaBank i la Cambra de Girona van renovar l'acord per col·laborar en les actuacions de promoció del comerç exterior de la cambra gironina. El conveni, signat pel director d'institucions de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Joaquim Macià, i el president de la Cambra de Girona, Jaume Fàbrega, reafirma el suport de l'entitat a les activitats de la cambra com a patrocinador.

L'acord estableix la col·laboració amb la cambra en l'assessorament en mercats internacionals, la celebració de jornades informatives sobre països a on exportar i en les seves missions comercials. CaixaBank posa a la disposició de la cambra les seves oficines operatives i de representació a Àfrica i Àsia per tal que atenguin els empresaris gironins participants a les missions comercials que l'entitat cameral programi en aquests continent.

El director d'institucions de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Joaquim Macià, va manifestar que l'acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Girona és una mostra del compromís de CaixaBank amb les empreses de les comarques gironines. Així mateix, Masana va destacar el paper fonamental del comerç exterior en l'economia gironina.

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega va agrair a CaixaBank el seu compromís amb la internacionalització, i en especial amb el patrocini dels Premis a l'Exportació que l'entitat organitza, i que enguany arriben a la seva 24a edició.

Tres centres especialitzats

CaixaBank posa a disposició de les empreses de Girona tres centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. Als centres, ubicats a Girona, Cassà de la Selva i Figueres, treballen per la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

CaixaBank dona suport a 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries i amb els 120 professionals de Comerç Exterior i Tresoreria.