CaixaBank i elBullifoundation han renovat l'acord de col·laboració pel qual totes dues entitats continuaran treballant juntes en la innovació i la potenciació del sector de la restauració fins a juliol de 2020. Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank, i Ferrán Adrià, president d'elBullifoundation, van rubricar aquest compromís.

Alcaraz destaca que l'acord amb elBullifoundation «va especialment dirigit a impulsar la labor d'innovació orientada al client, eix estratègic de la nostra entitat, la qual cosa ens permetrà tant ajudar emprenedors i pimes, com buscar noves perspectives en la nostra col·laboració amb el sector de la restauració».

Beques a emprenedors

Per la seva banda, Ferran Adrià interpreta que «és un orgull renovar l'acord amb CaixaBank, entitat amb la qual comparteixo la filosofia d'elBullifoundation d'ajudar el desenvolupament de la societat a través de la formació i la innovació». El nou acord manté la col·laboració entre CaixaBank i elBullifoundation a través de sessions sobre gestió empresarial impartides pel prestigiós xef i el seu equip.

A més, CaixaBank lliurarà beques a emprenedors i propietaris de petites i mitjanes empreses del sector restauració per rebre formació especialitzada sobre qüestions com la importància de la creació de pressupostos, l'aplicació de marges, plans de negoci o fiscalitat, entre altres aspectes clau. D'altra banda, l'acord estableix la creació d'un cicle de jornades formatives denominades Wine Tour. De la mà de Ferran Centelles -que va ser somelier del elBulli- s'organitzaran rutes per totes les Denominacions d'Origen d'Espanya per analitzar i potenciar la indústria vitivinícola, amb una atenció especial en els detalls estratègics.