L'empresa gironina de recursos humans Eurofirms ha ampliat els seus serveis de formació a empreses i desenvolupament de talent amb l'adquisició de Forempresa, companyia especialitzada en formació i consultoria de desenvolupament de talent.

La companyia amb seu a Cassà de la Selva incorpora les diferents línies de negoci de Forempresa a excepció de la seva fundació, centrada en la formació i la investigació (Fundació per a la Formació i la Recerca), de la qual seguirà al capdavant Jordi Mora, antic propietari i ex-director general de la companyia.

Amb aquesta nova adquisició Eurofirms té intenció de proporcionar als seus clients un servei encara més complet «oferint una solució global de 360 graus en la formació de competències i habilitats, formació tècnica i en la gestió de bonificacions (Fundae), adaptada a les necessitats formatives de les persones», assenyalen des de la companyia.

Fonts de l'empresa asseguren que els plans de formació a mida per fomentar el desenvolupament de les persones se sumen a les solucions que ofereix Eurofirms de treball temporal, selecció de personal, externalització, projectes a mida a casa del client, outplacement i la integració laboral de persones amb discapacitat, aquesta última duta a terme mitjançant la Fundació Eurofirms.

Integració d'equips

En aquesta línia, l'equip de treballadors de Forempresa, format per 19 persones, es va integrar progressivament a l'operativa d'Eurofirms, que compta ja amb una plantilla formada per més de 850 professionals.

L'adquisició de Forempresa se suma a la recent incorporació a la companyia de CornerJob, empresa que disposa de dues línies de negoci: marketplace d'ofertes de feina, plataforma mòbil per trobar feina amb un volum de 40.000 descàrregues mensuals, i treball temporal. Amb aquestes dues adquisicions Eurofirms reforça el seu posicionament amb l'objectiu de consolidar-se «com a primera empresa nacional de recursos humans i continua la seva aposta per la innovació». El procés d'expansió d'Eurofirms, que ja compta amb una xarxa de 123 oficines (105 a Espanya i 18 a Portugal), té com a objectiu seguir oferint un servei de proximitat i d'alta qualitat a tots els seus clients i treballadors.

El projecte de futur de la companyia aposta per continuar sent una empresa de referència en el sector dels Recursos Humans, amb una àmplia cobertura geogràfica i una alta qualitat de servei per als seus clients. Actualment Eurofirms, amb un volum de facturació de 386 milions d'euros el 2018 (un 10% superior a la de l'any anterior), és la primera empresa espanyola de recursos humans, reconeguda per la capçalera anglesa The Financial Times per tercer any consecutiu com una de les 1.000 empreses amb més creixement d'Europa.

Empresa tecnològica

El model de negoci d'Eurofirms passa, apunten fonts de la companyia, per «ser una empresa tecnològica i compromesa amb les persones que prioritza la gestió per valors», una de les raons per les quals la companyia s'ha convertit en un referent de qualitat en el sector dels recursos humans en consolidar un model empresarial propi que posa les persones i el seu benestar en primer lloc per a l'obtenció dels millors resultats.