L'empresa EKKO WC, un projecte emprenedor de lloguer i venda de lavabos ecològics per a esdeveniments i particulars, va ser el guanyador de la 10a Mostra d'Emprenedors de Girona. L'acte es va dur a terme dijous al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona i va reunir més de 130 empresaris i empresàries de Girona.

La 10a edició de la Mostra d'Emprenedors es va centrar en la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient i les persones. La gran quantitat de projectes relacionats amb la sostenibilitat rebuts, posa en evidència, segons els organitzadors, la importància de la presa de consciència dels emprenedors i empresaris en la responsabilitat en aspectes medioambientals.

Durant l'acte es van presentar dos casos d'èxit del territori relacionats amb la sostenibilitat: el Celler de La Vinyeta i l'hostal Empúries, que van explicar el valor afegit que els aporta la seva implicació amb el medi ambient.

A banda del guanyador, també van exposar les seves propostes tres projectes d'emprenedoria nascuts a les comarques gironines: Maichinery, Cervesa BdGust i ExoSurf.