19 de octubre de 2019
19.10.2019
Diari de Girona

Una delegació de Costa d'Ivori busca oportunitats de negoci a Girona

La representació del país africà parla amb la Cambra de Comerç de materials i tractament de residus

19.10.2019 | 00:54
La delegació africana, amb representants de la Cambra de Comerç de Girona.

En el context d'un viatge protocol·lari de sis dies per conèixer de primera mà Catalunya, una nodrida delegació de quinze persones vingudes de Costa d'Ivori es va fer present a les comarques gironines, on van mantenir múltiples reunions. Encapçalada per l'alcalde de Port-Bouet, Emmou A. G. Sylvestre, la delegació es va reunir amb representants de l'Ajuntament, així com de la Universitat de Girona.

Paral·lelalment, hi va haver una trobada amb representants de la Cambra de Comerç, on van parlar de possibles punts d'actuació en matèria de tractament de residus domèstics, transport i mobilitat, així com la implementació a Costa d'Ivori de béns immobles de luxe i béns immobles de tipus social, inversions al sector de la Salut aprofitant els avenços tecnològics i la recuperació de materials i equips mèdics per la seva implantació a Costa d'Ivori.

A més a més, la delegació africana va aprofitar l'ocasió per reunir-se amb representants de Càrites i amb professionals altament qualificats en l'àmbit de les importacions i exportacions, així com van visitar monuments de la Girona històrica.

Els membres de la delegació van destacar les possibilitats econòmiques i estratègiques que presenta la demarcació de Girona, quelcom que els va dur a plantejar la conveniència de constituir un consolat honorari i la possibilitat de mantenir estrets lligams amb algun ajuntament de la demarcació amb el qual poder establir algun agermanament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook