Fibracat, empresa catalana que ofereix serveis d'internet, fibra òptica, telefonia fixa i mòbil i TV online, ha obert una botiga al carrer Santa Clara de Girona. Es tracta del tercer establiment de la companyia, que ja en a Manresa (on té la seva seu) i Reus. Els plans d'expansió de la companyia preveuen properes obertures a Barcelona i Lleida.

Fibracat va tancar l'exercici 2018 amb una facturació de 4,4 milions d'euros, i espera tancar el 2020 amb un volum de negoci de vint milions. Pel pròxim 2020, la comopanyia espera seguir el seu pla d'expansió, amb les seves previsions inicials de passar dels 60 treballadors actuals als 100 empleats i d'aconseguir una facturació de 20 milions d'euros

El grup explica que està desplegant el seu servei de fibra òptica a totes les ciutats catalanes, des de Barcelona fins a qualsevol municipi amb més de 1.000 habitants. Fibracat té previst arribar a 20 milions de llars de tot Espanya, amb absoluta cobertura de telèfon mòbil i roaming gratis a la UE, gràcies a un acord amb més de 380 operadors a nivell mundial.