24 de octubre de 2019
24.10.2019
Diari de Girona

Frit Ravich crea una nova gamma de fruits secs ecològics amb un envàs 100% compostable

Compta amb varietats d'avellana, anacard, nous i ametlla i ja està disponible als punts de venda habituals

24.10.2019 | 12:49

L'empresa de Maçanet de la Selva (Selva) Frit Ravich ha creat una nova gamma de fruits secs ecològics amb un envàs 100% compostable. La companyia ha apostat per aquest producte sostenible, que a rebut el premi al "millor packaging d'aliments" dels Premis Liderpack 2019 pel seu caràcter "pioner, innovador i sostenible". Entre les varietats, compta amb avellanes, anacards, nous i ametlla i ja està disponible als punts de venda d'alimentació habituals. Els fruits secs provenen d'agricultures que respecten els cicles naturals de producció i que no usen productes químics. L'envàs, a més, té un origen vegetal que por ser tractat en plantes de compostatge amb l'objectiu de generar adob orgànic.

Un dels productes de Frit Ravich que es pot adquirir en envàs sostenible · Frit Ravich

L'empresa també ha anunciat recentment la disminució del 10% en l'ús de plàstic als seus productes, que comportarà reduir-ne 18 tones a finals d'any i que preveu una rebaixa mínima de 108 tones l'any 2025.

D'altra banda, l'empresa ha ampliat de la seva flota de vehicles de gas liquat de petroli (GLP), aconseguint una reducció del 68% el d'òxid nítric i el diòxid de nitrogen (NOX) i un 15% del diòxid de carboni (CO2) durant aquest 2019.

Frit Ravich es va fundar l'any 1963 i fabrica, a més de fruits secs, patates xips i snacks amb més de 800 referències. Distribueix també les principals marques nacionals i internacionals a més de 50.000 punts de venda.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit