L'aposta de l'empresa gironina per aquest producte sostenible ha tingut en compte tant el contingut com el continent. En aquest sentit, els fruits secs són d'origen ecològic, és a dir, provenen d'una agricultura que respecta els cicles naturals de la producció i que no usa recursos químics pel control de la seva producció. Per altra banda, l'envàs es distingeix del plàstic convencional pel seu origen vegetal 100% compostable, que pot ser tractat en plantes de compostatge amb l'objectiu de generar adob orgànic.

Premi Liberpack 2019

La nova gamma de fruits secs ha rebut el premi al millor packaging d'aliments pels Premis Liderpack 2019 -guardons nacionals que reconeixen projectes d'envasos, embalatges i publicitat a l'espai de venda (PLV)-, pel seu caràcter pioner, innovador i sostenible, que millora l'experiència del consumidor.

L'empresa va ampliar de la seva flota de vehicles de gas liquat de petroli (GLP), aconseguint una reducció del 68% el d'òxid nítric i el diòxid de nitrogen (NOX) i un 15% del diòxid de carboni (CO2).