El BBVA posa en marxa línies de finançament al 0% d'interès per a les famílies afectades pel temporal. L'entitat bancària va anunciar ahir dijous una sèrie de línies de finançament «solidari» amb les famílies i empreses afectades pel temporal a Catalunya, amb l'opció d'aconseguir préstecs sense comissió d'obertura ni cancel·lació.

Per a particulars i empreses

Les línies de finançament que va anunciar el BBVA tenen doble vessant. Se'n podran beneficiar tant particulars com empreses. En el cas dels particulars, les famílies podran demanar entre 1.500 i 6.000 euros, a un tipus d'interès fix del 0%, van informar, ahir, fonts de l'entitat bancària. D'altra banda, el termini de devolució estarà comprès entre els 12 i els 60 mesos, i una carència de capital d'un màxim de sis mesos.

Per a les empreses, l'entitat ofereix una línia de finançament "en condicions preferents", sense comissions d'obertura ni cancel·lació per ajudar-los a tornar a l'activitat «en el menor temps possible».

Són moltes les famílies i les empreses pel temporal que va tenir lloc aquest dimecres, i amb aquestes línies de finançament, el BBVA vol contribuir de forma solidària al fet que aquests particulars i empreses puguin començar de nou.