La gironina Teresa Díaz, empresària, especialista en política turística i neboda del desaparegut empresari Jordi Comas, serà, a partir del 2020, la vicepresidenta sènior de l'associació turística mundial Skäl International, després que ho aprovés l'Assemblea General de l'organisme en el seu Congrés Mundial que es va celebrar el passat setembre a Miami.

Díaz és la primera dona de parla hispana que forma part del Comitè Executiu de la major organització de viatges i de turisme del món en els seus 85 anys d'història, tot i que fa tres anys que participa a l'organització. Amb aquesta nova responsabilitat, Diaz s'ocuparà de la cartera de finances de l'associació, la tasca de la qual és liderar la transparència i portar el control dels comptes de l'organització. A més, en el proper congrés mundial, previst per a l'octubre de 2020 a Croàcia, optarà a ser la presidenta de Skäl International.

Al costat de Díaz, van ser escollits la resta de membres que formaran el Comitè Executiu de Skäl International a partir de l'any vinent: Peter Morrisson (Nova Zelanda) com a president, i Bill Rhéaume (Canadà) com a vicepresident júnior.

Llicenciada en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster oficial en Direcció d'Empreses Hoteleres a l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, Teresa Díaz Comas va començar la seva carrera professional com a coordinadora de RRHH i de qualitat del grup Aromar Hotels i Restaurants. És sòcia fundadora de Nyuron Synaptics, empresa tecnològica de predicció del comportament humà que està desenvolupant l'ADN de diverses empreses del sector turístic, i és k ey account manager de SGS Espanya, a través de la qual ha implantat el pla estratègic comercial per a la venda de serveis de certificació, normativa reglamentària i serveis de Customer Experience. SGS Espanya audita més de 100 empreses del sector turístic.