30 de octubre de 2019
30.10.2019
Diari de Girona

Els certificats d'exportació fora de la UE creixen un 18% en un any a Girona

La Cambra subratlla la fortalesa de l'economia de la província, que resisteix «la inestabilitat política»

29.10.2019 | 23:35
Els certificats d'exportació fora de la UE creixen un 18% en un any a Girona

La Cambra de Comerç de Girona va reivindicar ahir que l'economia gironina «resisteix» malgrat el moment de «convulsió política» que viu el país i les «incerteses» que hi ha en l'economia mundial.

Les xifres demostren que l'economia gironina avança, fins i tot en un context polític convuls en el cas de Catalunya, provocat per les reaccions a la sentència del procés. Així ho creu la institució, que va destacar ahir, a Girona, que les xifres de les exportacions de les empreses de la província van créixer un 6% respecte al mateix període de l'any passat.

Alhora la Cambra destaca l'increment «extraordinari» del 18% del nombre de certificats d'exportació emesos a països fora de la Unió Europea. En el que portem d'any ja sumen 17.248, per 14.586 emesos el mateix període de l'any anterior.

L'economia gironina resisteix

El president de la Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega, va explicar, durant la inauguració de la 58a edició de la Fira de Mostres de Girona, que «les exportacions gironines són un punt fort malgrat el moment d'inestabilitat política que viu Catalunya».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook