14 de gener de 2020
14.01.2020

L'organització internacional de «networking» BNI factura més de dos milions al Baix Empordà

Present a Platja d'Aro, Girona, Figueres i Olot, obrirà «nou grup» a Santa Coloma de Farners Preveu assolir els 3 milions de facturació al juny

14.01.2020 | 00:22
Una de les trobades de l'organització internacional de «networking».

El grup de networking BNI Gir Empatia de Platja d'Aro ja supera els dos milions d'euros de facturació al Baix Empordà i preveu superar els 3 milions al llarg de la primera meitat del 2020.

El grup presencial va iniciar la seva activitat fa aproximadament un any i mig i actualment el formen una trentena d'empreses ubicades majoritàriament al Baix Empordà que esten en fase de creixement. A BNI només pot haver-hi una empresa per activitat per a no generar competència entre els membres. Un dels objectius principals és superar les 50 empreses adherides a la comarca.

BNI és una de les organitzacions de referència de negocis més gran del món. Compta amb més de 270.000 membres en 9.466 grups a més de 75 països. Al 2019 les referències de tots els membres van produir més de 15.000 milions d'euros.

A la demarcació de Girona hi ha 4 grups en funcionament a Platja d'Aro, Girona, Figueres i Olot. També hi ha un cinquè en formació a Santa Coloma de Farners.

Els membres de BNI actuen com un equip de màrqueting per a la resta d'integrants del grup, amb l'objectiu de generar referències de negoci qualificades dels uns als altres. Moltes d'aquestes referències es converteixen en nous clients per a les empreses, augmentant així els seus ingressos.

Els visitants que vulguin unir-se poden assistir a dues reunions, després de les quals han de presentar una sol·licitud si volen assistir-ne a d'altres. Un cop es fan membres, se'ls permet fins a tres absències durant un període de sis mesos. L'afiliació s'ha de renovar anualment.


Filosofia de treball en xarxa

La filosofia de BNI es basa en el Givers Gain (els que donen, rebran). Els seus membres tenen l'oportunitat de compartir idees, contactes, xarxes i referències de negocis. És com tenir a un equip de comercials treballant a per a promocionar els productes o serveis de la resta del grup. Aquest treball en xarxa ajuda els membres a assolir els seus objectius, mitjançant un programa estructurat, mesurable i eficaç de màrqueting per referència. D'aquesta forma es poden desenvolupar relacions professionals de qualitat, proposant així un canvi en la manera de crear negoci al món.

A l'Estat espanyol, l'organització BNI té fixats una sère d'objectius, entre els quals hi ha que els grups de BNI Espanya generin 1.000 ? milions a l'any en negoci tancat per a les empreses dels seus membres gràcies a les referències que aquests generen; ser la primera opció per a PIMES que busquen una estratègia de màrqueting mesurable i eficaç i ser una referència a nivell mundial pel que fa a les «millors pràctiques» de BNI, per ajudar els membres a maximitzar la seva rendibilitat. A Espanya, la xarxa BNI està formada per més de 266 grups i 7.300 membres actius; mentre que a la resta del món, compta amb gairebé 255.000 socis, repartits en més de 9.000 grups i 74 països dels cinc continents.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit