La cadena de supermercats Condis va inaugurar ahir un nou establiment a Girona sota l'ensenya «CondisLife El Teu Super». El local compta amb una superfície de vendes de 290 m2 i amb 6 treballadors en la plantilla. El nou punt de venda està situat l'Avinguda Sant Narcís, número 102 i s'emmarca en el projecte d'expansió en el qual està immers la companyia. Condis va informar en un comunicat que el nou establiment disposa de seccions com drogueria i perfumeria, congelats, fruiteria, forn de pa, i expositors de carnisseria i xarcuteria. El seu horari comercial és ininterromput de dilluns a diumenge de 9 a 23 hores.

Amb aquesta obertura, Grup Condis suma un nou punt de venda al Gironès on ja compta amb 9 centres i 2.951 metres quadrats. En total, el grup té 552 establiments a Catalunya, amb una superfície de vendes de 213.882 metres quadrats.

Condis compta amb més de 50 anys d'història, és una de les empreses líders del sector de l'alimentació a Catalunya, amb un àmbit d'actuació que s'estén a la Comunitat de Madrid i la Zona Centre. La seva xarxa compta amb més de 600 establiments, que umen una superfície de venda superior als 240.000 metres quadrats, que inclou botigues tant pròpies com franquiciades, sector en què Condis és una de les companyies que lidera el rànquing espanyol per volum de facturació.