El polígon industrial de Campllong Les Ferreries té pendent d'execució la seva desitjada ampliació. Les obres d'ampliació ja s'haurien d'haver portat a terme però de moment estan paralitzades a l'espera que tots els propietaris puguin assumir el cost econòmic que això representa. Damunt la taula hi ha el projecte per créixer 226.884 metres quadrats. El projecte ja va ser aprovat en el seu moment tant per Urbanisme de la Generalitat com pel mateix ajuntament.

L'alcalde de Campllong, Lluís Freixas, s'ha mostrat esperançador per poder tirar endavant aquesta ampliació i assegura que en un futur «proper» es podrà executar. «Faltarà, però, una implicació de veritat», ha afirmat.

L'Ajuntament té a punt tots els permisos pertinents i la seva aprovació definitiva està en mans de la junta de compensació.

Tot i que l'ampliació no s'ha pogut, fer el polígon de Campllong continua ple de vida. Darrerament s'ha construït una altra parcel·la i una de les fàbriques importants també està en procés d'ampliació. «No es fan gaires coses però el polígon continua viu», ha manifestat l'alcalde, qui ha anunciat que en breu l'Ajuntament també traurà a subhasta una parcel·la provinent d'aprofitament mitjà. «És petita però a veure si algú té ganes de fer alguna cosa», ha indicat Freixas.

Una de les accions que s'han realitzat darrerament és la substitució de tot l'arbrat del polígon. Hi havia plataners que donaven molta ombra als carrers però a la vegada es mostraven molt agressius i les seves arrels havien deteriorat i fet malbé tant voreres com desaigües. Això va portar l'Ajuntament de Campllong a fer una intervenció total que ha consistit a canviar tots els arbres per evitar que continuessin els danys. També una altra novetat és que el carril bici passa pels carrers del polígon i es connectarà amb el de Riudellots de la Selva. Això farà que es millori la mobilitat i que els treballadors de les diferents empreses puguin anar a peu o en bicicleta a treballar. També en aquest sentit, i amb l'objectiu de facilitar la mobilitat dels treballadors, es treballa a augmentar la freqüència de l'autobús. I finalment, amb l'ampliació de la depuradora de Riudellots moltes empreses del polígon se'n podran beneficiar.

El polígon de Campllong va néixer el 2004 com a fruit de l'escisió del polígon de Riudellots de la Selva. Té una superfície de 243.607 metres quadrats i acull una trentena d'empreses.

Entre les empreses que hi estan implantades hi destaquen Louis Vuitton, el principal grup de luxe reconegut en àmbit mundial i que engloba diverses marques de renom internacional com Christian Dior, Moët & Chandon i DKNY, entre moltes altres. En el polígon de Campllong ha trobat totes les necessitats que buscava i de fet es troba en contínua expansió. Actualment aquesta empresa té uns 300 treballadors.

Altres empreses de referència en els seus respectius sectors que també estan implantades en aquest polígon són Imnasa, fabricants de nàutica i reparació de grans vaixells; Tecnical, dedicada a la maquinària per a la indústria alimentària, o Xavier Alsina, el grup dedicat a l'obra civil i edificació amb una trajectòria de més de trenta anys.

Totes aquestes empreses han valorat el fet que un dels punts més forts que té el polígon són les seves comunicacions. El polígon de Campllong està situat en un punt estratègic a molts pocs minuts de la carretera N-II, la gran via de comunicació de les comarques gironines, l'autopista AP-7, l'Eix Transversal i l'aeroport Girona Costa Brava. El fet que estigui tan a prop de les principals vies de transport és un aspecte que les empreses valoren cada vegada més.