Els pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat, concretament els del delta del Llobregat a Gavà i Viladecans, preveuen perdre entre un 70% i un 80% de la collita de pastanaga, espinac, nap i xirivia, entre d'altres, pels efectes del temporal Gloria que ha deixat negades bona part de les 1.200 hectàrees de conreus de la zona. L'únic conreu important que es podrà salvar és el calçot, que tot i que amb una qualitat inferior perquè per culpa de l'aigua agafa un to groguenc, encara es podrà comercialitzar.

El sindicat Unió de Pagesos denuncia que la manca d'inversions fa cada dia més difícil treballar aquests camps i reclama inversions per evitar que els pocs pagesos que queden marxin.

Les afectacions al Parc Agrari del Baix Llobregat pel Gloria han estat molt desiguals. Mentre que a la zona de Sant Boi i el Prat les pèrdues es calculen inferiors al 20%, a Gavà i Viladecans, a la zona del delta que és la més baixa, els camps estan negats per l'aigua des de dimarts i poc es podrà aprofitar de la majoria de conreus. Una zona que també es veurà afectada és la de Sant Joan Despí on en les últimes hores alguns camps han quedats negats per la crescuda del Llobregat.